tiistai 29. syyskuuta 2009

lääkelaskuja ja hermojen menetystä.

oon aina ollut aivan totaalisen surkea matematiikassa jotenkin mun aivot eivät vaan toimi kun pitäisi tehdä jotain muuta kuin plussata tai miinusta, kertolaskut osaan jotenkuten mutta jakolaskuja en oikeastaan ollenkaan. yritin tänään tenttiä uudelleen viime keväänä jo ollutta lääkelaskun tenttiä ja erittäin tyhmän ajatusvirheen se ei taaskaan mennyt lävitse. suututtaa todella, todella,todella paljon. ja entäs sitten kun laskut vaikenee?? en varmaan ikinä valmistu niiden lääkelaskujen takia..

jotain positiivista tässä kouluviikossa on kuitenkin ollut:) onnistuttiin tekemään nettisivut ilman sen suurempia ponnisteluja, okei ne on aika alkeelliset mutta kuitenkin. on aika suuri saavutus, että tälläinen "ei todellakaan mikään tietokone nero" onnistuu jossain niinkin vaativassa. nyt kiinnostais ehkä hieman tehdä nettisivut meidän pienelle pallerolla:):) ainiin ja maanantai-illan lääkäriluento oli loistava ja mielenkiintoinen, oli tosi inspiroivaa istua kahdeksaan asti koulussa kun luennoitsija oli niinkin ykkösluokkainen. harmi, että ne luennot on nyt loppu :/

kävin tuhlaamassa pienen omaisuuden kaupingilla, vaikka piti käydä ainoastaan ostamassa yksi koulukirja, mutta sitten kun sitä ei ollutkaan saatavilla oli ostettava kaikkea muuta kivaa. nyt on sitten koulutarvikkeet kunnossa:) pakko ruveta lukemaan parin viikon päästä olevaan tenttiin, että sais edes sen kunnialla läpi. tsemppiä kaikille!

1 kommentti:

  1. yötyö no saahan siitä rahaa vähän enemmän mutta sosiaalinen elämä kärsii eli se ihanuudesta, yötyö lihottaa siitä en ole samaa mieltä yököt meillä langanlaihoja??

    VastaaPoista